top of page

CFO TOP

24 NOVEMBER 2022 

Op donderdag 24 november gaat de jaarlijkse CFO Top door. Het thema van dit event is dit jaar efficiëntie en digitalisering binnen de finance functie en de impact hiervan op de rol van finance. We zoomen in op onderwerpen als artificiële intelligentie, machine learning, process modelling, change management, ...

12u - 13u: Lunch

Hoe ziet het fintech landschap eruit in China en welke trends waaien misschien over naar het Westen? China expert Ed Sander neemt ons mee in een denkbeeldige reis en bespreekt de rol van fintech in China en hoe fintech bedrijven daar het bedrijfsleven impacteren. 

ed sanders_edited.jpg

13u - 13u50: Ed Sander, China - Expert

13u50 - 14u30: Olesya Shershen, Global Finance Automation Lead bij UCB

UCB_EmyElleboog_27.jpg

De finance functie van UCB is zeer vooruitstrevend op vlak van digitalisering. Olesya Shershen, global finance automation lead bij UCB, vertelt ons tijdens haar keynote alles over het Digital Finance verhaal: robotics is niets nieuws meer voor het finance team van UCB, dat ondertussen meer en meer kijkt naar meer intelligente oplossingen. Advanced analytics, cogintive robotics, artificiële intelligentie, ... 

14u30 - 15u10: Vicky De Bollen, CFO bij Sweco

Sweco2DeBollenVickyJDB.jpg

Sweco won in mei de Best Finance Team of the Year award. Het finance team haalde de voorbije jaren verschillende efficiëntieslagen om de sterke groei van de organisatie te kunnen realiseren. Een stabiel team, diepe verantwoordelijkheden en duidelijke processen en procedures stonden hierbij centraal.

15u10 - 15u30: Pauze

15u30 - 16u00: Gerrie smits, blockchain- en innovatiespecialist

Gerrie Smits.png

Blockchain om de supply chain beter te traceren, smart contracts, digital assets op de balance sheet, cooperatieve business modellen, ... In zijn keynote bekijkt Gerrie Smits hoe blockchain en web3 traditionele bedrijven kunnen impacteren. Voor CFOs in deze snel veranderende tijden, een 'must hear', ...

16u00 - 16u20: Reza Guillaume, Executive Director bij EY

Reza Financial Media 2.jpg

“What is the impact of the Global Business Services maturity on digitization? 2022 Digital GBS study, trends & learnings from the best.”

16u25 - 16u50: Partnersessies

Transform finance to navigate change

 

Rob Cools, Workday

In deze sessie zal Rob Cools, Senior Solutions Consultant Finance vertellen hoe moderne cloudoplossingen Finance kunnen ondersteunen om een efficiëntere en effectievere functie te worden.

Connecting People, Data and Plans.

Marina Ketelslegers, Numlix

 

Hoe kan connected planning FP&A in een stroomversnelling brengen? In deze sessie zal Marina Ketelslegers inzoomen op hoe efficiëntie in finance bekomen kan worden door mensen, data en plannen met elkaar te connecteren in Anaplan.

16u50 - 17u15 : Partnersessies

Integrated Business Planning: van inzicht naar impact

Demeere Nathalie, Finance & Process Transformation Lead, UCB

Rein Bryssinck, RVP & Country Manager Belgium, Anaplan

 

Integrated en connected Planning is een belangrijke component van iedere financiële transformatie. Nathalie Demeere, UCB’s Finance & Process Transformation Lead, vertelt in deze sessie hoe UCB Integrated Business Planning implementeert op het Anaplan platform, om snellere inzichten te krijgen die betere beslissingen met directe impact kunnen ondersteunen.

Moeilijke tijden beter doorstaan met efficiënt kostenbeheer

Joshua Reichman, Regional Manager Benelux bij Soldo 

De ene crisis is nog niet voorbij, of de andere volgt hem al op. In dergelijke volatiele tijden is efficiënt kostenmanagement een cruciaal gegeven. Uit één van onze recente CFO Benchmarks blijkt dat uitgavenbeheer dan ook één van de belangrijkste prioriteiten is voor de CFO vandaag. Joshua Reichman gaat in deze sessie dieper in op hoe een CFO volledige controle en visibiliteit kan krijgen in het uitgavenbeheer binnen de organisatie.

17u15 - 18u35: Workshops

AI, finance, sustainability

Julie Scherpenseel en Matthias Feys, respectievelijk Strategy Officer en CTO bij ML6

Finance wordt meer en meer geconfronteerd met uitdagingen op vlak van duurzaamheid. Hoe kun je ongestructureerde data meten, opvolgen en er steekhoudende rapporteringen rond maken? Daar kan artificiële intelligentie nu net een steentje aan bijdragen. Hoe? Dat leer je in deze workshop.

Vergeet de mens niet!

Fabienne Vanwynsberghe, change en transformation expert bij Umani Agency

 

Bij alle transformatie-trajecten, ook digitaliseringsverhalen dus, wordt het menselijke aspect vaak onderschat. Een transformatie kan niet op een duurzame slagen als je de medewerkers er niet in mee krijgt. Hoe je een transformatietraject goed aanpakt op menselijk vlak, leren we in deze workshop.

Process Modelling

prof. dr. Johannes De Smedt, docent in beleidsinformatiesystemen aan de KU Leuven

Processen die optimaal efficiënt zijn en helder in kaart gebracht zijn - de droom van elke CFO, toch? In deze workshop krijgt u inzicht in technieken als process modelling en process mining en leert u wat de toegevoegde waarde kan zijn om hiermee aan de slag te gaan binnen uw functie. 

18u35 - 19u30: Netwerkreceptie

 

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Maïté Holvoet| 09 375 68 00
0495172425 | maite@fm.be

Praktische informatie

24 November

Ghelamco Arena Gent - Meeting District

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p. 

PARTNERS

1200px-Workday_logo.svg.png
logo_hyphen.png
bottom of page