CONTROLLERS TOP

CFO_RPA_AI_versnellingen
CFO_RPA_AI_versnellingen

press to zoom
Controllers top - Efficient Finance
Controllers top - Efficient Finance

press to zoom
Controllers top - Efficient Finance
Controllers top - Efficient Finance

press to zoom
CFO_RPA_AI_versnellingen
CFO_RPA_AI_versnellingen

press to zoom
1/7

19 OKTOBER 2021

Tijdens deze studiedag brengen we u nieuwe inzichten en technieken om de finance afdeling in het algemeen

en de controlling afdeling in het bijzonder efficiënter en wendbaarder te maken. Dat kan door inzet van tools,

optimalisering van processen en aan de slag te gaan met de medewerkers in finance. Het is dé inspiratiedag voor Controllers, finance managers en CFO's, en iedereen die in een finance functie bezig is met efficiëntie en agile

werken.

12u00 - 13u00 Ontvangst met lunch

 13u00 - 14u00 Bart DierynckProfessor Of Accounting aan de Universiteit Tilburg

Recent maakte Bob Kaplan een aangepaste versie van de Balanced Scorecard voor de Triple Bottom Line. Bart Dierynck, professor of accounting aan de Universiteit Tilburg, licht toe hoe dit raamwerk gebruikt kan worden om meer duurzaamheid te integreren in bedrijven. Omtrent duurzaamheid zijn er in België namelijk nog grote sprongen mogelijk - er is duidelijk nood aan goede KPI's omtrent duurzaamheid, er moet nagedacht worden over belonen op basis van duurzaamheidsprestaties, ... en daar kan finance nu net een belangrijke rol in spelen

14u00 - 14u45 Alexandre Blum, Group Controlling Director bij Solvay

De finance afdeling bij Solvay maakte een volledige transformatie door met de focus op een meer gecentraliseerde aansturing vanuit finance, in lijn met de groepsstrategie. Ook het domein van FP&A werd volledig onder de loep genomen en aangepast om alles volledig geïntegreerd, wendbaar, gedigitaliseerd en geautomatiseerd te laten lopen. Alexandre Blum, Group Controlling Director bij Solvay, getuigt.

14u45 - 15u30 Matthias De Mul, Business Controller / Finance & Administration bij DPD Belgium

DPD is een zeer data-driven organisatie, en dat heeft uiteraard zijn weerslag op finance. Zo staat Business Intelligence en data management zeer hoog op de agenda en heeft de finance organisatie daar al grote stappen in gezet. 

15u30 - 16u00 PAUZE

16u00 - 16u30 PARTNERSESSIES

 

16u30 - 17u15 Guillaume Verbiest, Head of Finance Transformation & Performance Management bij Etex

Etex zette eind 2019 een stap in het duister. Samen met het finance departement werd er, in het kader van het traject One Etex, besloten om géén budget meer te maken en om aan de slag te gaan met de Beyond Budgeting methodologie. Vandaag worden enkel high level targets gesteld, gekoppekd aan een rolling forecast op 18 maand per kwartaal. 

17u15 - 18u00 Koenraad Belsack, CEO Upgrade Estate

Centraal bij Upgrade Estate staan duurzaamheid, sociaal engagement en aandacht voor alle betrokken partijen. En daar speelt de finance afdeling een cruciale rol in. CEO Koenraad Belsack deelt zijn ondernemersverhaal en getuigt tijdens zijn keynote over de rol en het belang van finance binnen zijn organisatie. 

18u00 - 19u00 Afsluitende receptie

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
19 oktober 2021 - De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p.

PARTNERS

Board_logo_RGB_500pixel.jpg
EY 300x300.jpg

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Door partner te worden van Women in Finance straalt u als bedrijf bovendien uit dat u net zoals ons de term 'glazen plafond' gedateerd vindt. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN

Naamloos-1.png