HET EVENT

Met dit evenement willen we graag back to basics gaan, terug naar die fundamentele financiële processen die volkomen onterecht soms uit het oog worden verloren: invoicing, incasso, cash collection etc. Als deze niet efficiënt georganiseerd zijn, dan kan een finance afdeling onmogelijk een business ondersteunende rol opnemen. Op deze top zullen verscheidene keynote sprekers hun praktijkervaringen uitwisselen. Hoe hebben zij deze processen geautomatiseerd? En welke ompact had dit op hun financiële afdeling en business in het algemeen? Dergelijke vragen zullen zeker beantwoord worden. Er zullen ook workshops aangeboden worden waarbij je op een interactieve manier leert nuttige automation tools zal leren kennen. 

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
26 MAART 2020

Locatie nog bekend te maken

Programma

nog bekend te maken

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw eigen tool in de kijker zetten bij een gesegmenteerd en erg geïnteresseerd publiek? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

PARTNERS

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.