LEER UIT DE ERVARINGEN VAN JE PEERS

FINANCE SQUARE: VOOR WIE WIL LEREN UIT DE ERVARINGEN VAN PEERS

Maak jij deel uit van de finance functie binnen jouw bedrijf? Klinkt het uitwisselen van ervaringen en kennis met peers jou als muziek in de oren? Wil je je netwerk uitbreiden, leren uit de praktijkervaringen van andere finance professionals en tegelijkertijd deelnemen aan exclusieve bedrijfsbezoeken, rondleidingen achter de schermen van het financieel management van een bedrijf, workshops, boeiende keynotes en informele bijeenkomsten in een bijzonder kader? Dan is Finance Square zeker iets voor jou (en je teamleden)! 


Finance Square is een gesloten gemeenschap binnen de Financial Media community. Met ‘gesloten’ wordt bedoeld dat enkel personen die deel uitmaken van de finance functie lid kunnen worden (dus geen consultants, bankiers, software vendors,…) en dat dit lidmaatschap een absolute vereiste is om deel te nemen aan Finance Square bijeenkomsten. Dit gesloten karakter biedt twee grote voordelen: Het stelt je in staat om te netwerken met peers die enorm relevante kennis en praktijkervaringen kunnen uitwisselen en het zorgt ervoor dat onze bijeenkomsten zowel een formeel als intiem, informeel karakter kunnen hebben. Dit verlaagt de drempel voor finance mensen die ‘netwerken’ niet als vanzelfsprekend ervaren. De primaire doelstelling van Finance Square is het samenbrengen van finance professionals in verscheidene contexten met als doel netwerking, knowledge sharing en leren uit mekaars ervaringen aan te moedigen. 
 

 

AGENDA

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN