top of page
finance-square-inverse.png
FM square.jpg

FINANCE SQUARE: VOOR WIE WIL LEREN UIT DE ERVARINGEN VAN PEERS

Maak jij deel uit van de finance functie binnen jouw bedrijf? Klinkt het uitwisselen van ervaringen en kennis met peers jou als muziek in de oren? Wil je je netwerk uitbreiden, leren uit de praktijkervaringen van andere finance professionals en tegelijkertijd deelnemen aan exclusieve bedrijfsbezoeken, rondleidingen achter de schermen van het financieel management van een bedrijf, workshops, boeiende keynotes en informele bijeenkomsten in een bijzonder kader? Dan is Finance Square zeker iets voor jou (en je teamleden)! 


Finance Square is een gesloten gemeenschap binnen de Financial Media community. Met ‘gesloten’ wordt bedoeld dat enkel personen die deel uitmaken van de finance functie lid kunnen worden (dus geen consultants, bankiers, software vendors,…) en dat dit lidmaatschap een absolute vereiste is om deel te nemen aan Finance Square bijeenkomsten. Dit gesloten karakter biedt twee grote voordelen: Het stelt je in staat om te netwerken met peers die enorm relevante kennis en praktijkervaringen kunnen uitwisselen en het zorgt ervoor dat onze bijeenkomsten zowel een formeel als intiem, informeel karakter kunnen hebben. Dit verlaagt de drempel voor finance mensen die ‘netwerken’ niet als vanzelfsprekend ervaren. De primaire doelstelling van Finance Square is het samenbrengen van finance professionals in verscheidene contexten met als doel netwerking, knowledge sharing en leren uit mekaars ervaringen aan te moedigen. 
 

LID WORDEN

aanwezigopevent3.jpg

CORPORATE

VOOR HET GANSE TEAM

- Uzelf en 4 andere leden van het finance team van uw bedrijf genieten van de voordelen van het lidmaatschap op voorwaarde dat u ze registreert in onze databank. U kunt als manager van het account uw teamleden beheren.

- toegang tot de gesloten bijeenkomsten van Finance Square (fysiek en digitaal)

- korting op de events van Financial Media en gratis op uitnodiging

- gratis deelname aan webinars

- toegang tot de databank boordevol inspiratie

- uitnodiging voor deelname aan Best Finance Team award

- gebruik van Finance Connect

€1500, excl BTW

BFT2019_EmyElleboog_14.jpg

INDIVIDUEEL

VOOR 1 PERSOON

- alleen de persoon op wiens naam het lidmaatschap geregistreerd staat, geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

- toegang tot de gesloten bijeenkomsten van Finance Square (fysiek en digitaal)

- korting op de events van Financial Media en gratis op uitnodiging

- gratis deelname aan webinars

- toegang tot de databank boordevol inspiratie

- uitnodiging voor deelname aan Best Finance Team award

- gebruik van Finance Connect

€400, excl BTW

BFT2019_EmyElleboog_167.jpg

PARTNER WORDEN

COMMERCIEEL PROFIEL

Finance -Square is gesloten en exclusief voor leden van de finance community. Dat vindt u als commercieel profiel niet altijd fijn, want u heeft ongetwijfeld ook veel kennis en ervaring te delen. Daarom hebben organiseren we in samenwerking met u graag een 'Finance Lab'. Tijdens zo'n bijeenkomst nodigen we de leden van Finance Square uit om deel te nemen aan een ronde tafel waarin we met uw onderwerp en uw expertise aan de slag gaan. 

Contacteer ons voor meer info over concept, format en tarief.

OP MAAT

Finance Square biedt een ruime waaier van bijeenkomsten  waardoor er altijd wel iemand in het finance team zich aangesproken voelt om deel te nemen. Leren van peers en netwerken is niet alleen het voorrecht van de CFO, ook de andere leden van de finance functie kunnen er hun voordeel mee doen. Daarom dat we ook regelmatig bijeenkomsten organiseren die focussen op een specifieke topic in controlling, treasury, accounting,...

We geven je in eerste instantie het “Corporate Memberships” in overweging. In dit lidmaatschap krijgen alle bij ons geregistreerde werknemers van de finance afdeling van uw bedrijf toegang tot alle voordelen die aan het lidmaatschap verbonden zijn. Ze kunnen deelnemen aan de bijeenkomsten (met een maximum van 5 deelnemers per sessie), genieten ook van de korting op onze events en opleidingen en heeft ieder geregistreerd lid ook toegang tot www.cfodatabank.be

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN

Naamloos-1.png
bottom of page