HET EVENT 

Zoals wellicht al geweten is vindt op 6 februari de awarduitreiking van Best Finance Team of The Year wederom plaats in de Montil in Affligem. Het is reeds de 18de keer dat we deze awarduitreiking organiseren, die intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische CFO landschap. 

Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop en organiseren we speciaal voor onze Finance Square leden een exclusieve bijeenkomst met Sahar Hashemi, de keynote van die avond. Tijdens deze bijeenkomst zal Sahar geïnterviewd worden door drie top CFOs. We verwachten echter ook input van jullie, onze gasten! Jullie zijn vrij om vragen te stellen aan Sahar, ze zal ze met plezier beantwoorden. 

Sahar Hashemi is de vrouw achter het wereldbefaamde koffiemerk ‘The Coffee Republic’. Ze stampte het bedrijf samen met haar broer uit de grond in 1995 en weet dus als geen ander hoe je een idee moet omzetten in de praktijk. The Coffee Republic is in een mum van tijd uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het koffielandschap, met zo’n 110 vestigingen in wel 18 landen. Vandaag de dag is Sahar’s voornaamste doel om haar kennis en ondernemingszin te delen met anderen. De afgelopen jaren bracht ze al verschillende bestsellers uit waarmee ze mensen tracht te inspireren en motiveren om hun ondernemersdroom waar te maken. 

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
6 februari 2020
De Montil Affligem

Programma

16u00 - 16u30: Ontvangst 

16u30 - 17u30: Q&A met Sahar Hashemi

17u30 - 18u00: Netwerkmoment

18u00: Start receptie 

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.