HET EVENT 

Op 5 december vindt er een erg interessante finance lab plaats in Restaurant Michel te Groot-Bijgaarden. Onze gastheer van de avond is niemand minder dan Thierry Lauwers, mede-oprichter van fiscaal advocatenkantoor Lauwers & Seutin. Hij gaat uitleggen wat je moet doen als de fiscus plots aan je deur staat, een situatie waarin helaas elke ondernemer wel eens verzeild raakt. 

Veel ondernemers hebben het al meegemaakt. Zoniet, dan zal dat zeker ooit nog eens het geval zijn. De fiscus staat ineens aan je deur en vereist inzage in je dossiers, je rekeningen, alles. Wat nu? Thierry Lauwers zal je rechten en plichten duidelijk maken. Wat moet je doen en wat kan je volkomen terecht weigeren? Wat mag de fiscus van je vragen en op welke vragen mag jij radicaal neen zeggen? Kortom: Hoe red je jezelf het best uit dergelijke impasse?

 

Wat deze bijeenkomst helemaal uniek maakt is de aanwezigheid van een getuige die dit allemaal heeft meegemaakt. Ooit stond de fiscus aan zijn deur en hij heeft het volledig verkeerd aangepakt. Hij zal zijn verhaal doen en jullie zullen hier ongetwijfeld uit leren. 

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
5 DECEMBER 2019
Restaurant Michel

Michel Alfons Gossetlaan 3, 1702 Groot-Bijgaarden

PARTNERS

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.