FINANCE SQUARE - TEAMLEADER

HET EVENT 

Op 20 februari zijn we te gast bij het snelst groeiende techbedrijf van België: Teamleader. Het bedrijf werd pas in 2012 opgericht, maar is in tussentijd al uitgegroeid tot een vaste waarde voor vele KMO's. Het Teamleader team heeft zelfs al haar weg naar het buitenland gevonden en is internatonaal al in de prijzen gevallen voor haar unieke en dynamische aanpak wat betreft Account Management. 

Wij vonden het hoog tijd om eens te spreken met het gezicht achter dit succesverhaal. CEO Jeroen De Wit zal een keynote geven over zijn ondernemersverhaal. Hoe is Teamleader ontstaan en hoe is het in een oogwenk uitgegroeid tot wat het nu is? Welke uitdagingen is hij zoal tegengekomen op zijn pad? Waar ziet hij Teamleader binnen 10 jaar staan? Dit kom je allemaal te weten op 20 februari. 

We geloven dat dit evenement vooral interessant kan zijn voor jonge professionals die graag eens willen netwerken met enkele leeftijdsgenoten. We sluiten de avond namelijk af met een informeel netwerkmoment, inclusief paëlla en wijn! Bovendien kan Jeroen als inspiratiebron dienen voor jonge rotten in het vak denken wij. Ben je dus zelf een jonge finance professional of zijn er mensen in je team die een avond als deze zeker niet mogen missen? Schrijf je dan zeker in!

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
20 februari 2020

Dok-Noord 3A/101

9000 Gent 

Programma

17u30 - 18u00: Ontvangst

18u00 - 18u30: Keynote van Jeroen De Wit 

18u30 - 20u00: Netwerking met paëlla en wine tasting

PARTNERS

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN