top of page

KMO Finance Lab: Planet B

April 16, 2024

Stap binnen in de wereld van duurzaamheid en financiën met het KMO Finance Lab bij Planet B, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van duurzame en gezonde producten. Bij Planet B geloven ze in de kracht van kleine stappen voor een astronomische impact. Hun missie is niet alleen de aarde beschermen, maar ook anderen inspireren om bewust te kiezen voor duurzaamheid. Ontdek de fijnste eco-friendly brands en producten van topkwaliteit, eenvoudig in gebruik en beter voor je gezondheid.


Evenementdetails:

  • Datum: 16 april 2024

  • Tijd: 17.00 uur

  • Locatie: Grootkanonplein 1A, 9000 Gent


Agenda:


🎙️ Keynote door Junior James Cuigniez (Co-Founder): Junior James Cuigniez, medeoprichter van Planet B, deelt in zijn keynote hoe duurzaamheid is geïntegreerd in verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Ontdek de successen en uitdagingen op weg naar een duurzame impact.


🛠️ Workshop: Na de keynote volgt een workshop die naadloos aansluit op het duurzaamheidsverhaal van Planet B. Verkrijg praktische inzichten en financiële strategieën die duurzaamheid bevorderen in jouw KMO.

Mis deze kans niet om te leren van het duurzaamheidsinitiatief van Planet B en ontwikkel praktische financiële strategieën voor een positieve impact. Houd de aankondiging van de datum in de gaten en reserveer je plek voor het KMO Finance Lab bij Planet B. 🍸 Netwerkreceptie: Sluit de avond af met een informele netwerkreceptie. Maak waardevolle connecties, deel ervaringen en laat ideeën bloeien in een ontspannen sfeer.


Mis deze kans niet om te leren van het duurzaamheidsinitiatief van Planet B en ontwikkel praktische financiële strategieën voor een positieve impact. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Planet B op 16 april 2024!

Vragen? 
Maïté Holvoet| 0495172425 | maite@fm.be

belfius.png
Logo-VGD.png
van-havermaet.png
bottom of page