top of page

KMO Finance Lab: Smartphoto

November 21, 2023

We nodigen je uit om deel te nemen aan een inspirerende keynote en workshop bij Smartphoto, één van de belangrijkste Europese spelers in de sector van de digitale fotoverwerking. Deze KMO is actief over Europa als B2C e-commercebedrijf waarbij jaarlijks meer dan vier miljoen klanten bediend worden. Smartphoto is sterk gegroeid in de transitie van een analoog naar een volledig digitaal verhaal. 

 

CFO Jonas Persyn is enthousiast om de waardevolle inzichten te delen die hij heeft opgedaan door zijn eerdere ervaringen in de finance sector, nu hij zich verdiept in de wereld van e-commerce. Tijdens zijn presentatie belicht hij de belangrijkste lessen die hij heeft geleerd en biedt hij een frisse kijk op hoe finance functioneert in deze dynamische sector. Door de unieke uitdagingen en kansen van e-commerce te omarmen, benadrukt Jonas de spannende en transformerende aspecten binnen finance in deze snel veranderende omgeving.  

 

VGD zorgt voor de daaropvolgende workshop waarbij gefocust wordt op het managen en financieren van groei. Bent u finance professional bij een KMO met een groeistrategie en bent u benieuwd naar nieuwe inzichten om die groei mee te ondersteunen vanuit finance? Dan is dit event iets voor u!

belfius.png
Logo-VGD.png
van-havermaet.png
Schermata_2023-03-01_alle_09.51-1.png
bottom of page