top of page

LESSEN UIT CRISISSEN

CFO_strijdvaardig_NL.JPG

Als de COVID-19 crisis ons al iets heeft geleerd, dan is het wel dat de finance functie echt wel het verschil kan maken voor een bedrijf wanneer dit door zwaar onweer vaart. Tijdens deze reeks webinars willen we dan ook de strategische rol en de impact die de CFO en de finance functie heeft om een bedrijf door moeilijke tijden te loodsen belichten. 

Tui1VanBesienWimJDB.jpg

8 juni

11u-12u30

Wim Van Besien,

CFO Tui

De reeks aanslagen in 2016, het faillissement van Thomas Cook en daarbovenop nog eens de coronacrisis. Tui had het niet gemakkelijk de voorbije jaren. Finance speelde een zeer belangrijke rol om het bedrijf boven water en florerend te houden. CFO Wim Van Besien getuigt. 

Le_Pain_Quotidien_logo-1.jpeg

9 juni

11u-12u30

Xavier Vaesen, 

CFO Le Pain Quotidien

Xavier Vaesen werd in juli 2020 de nieuwe CFO van Le Pain Quotidien, dat overgenomen was door M80 en Cobepa. De restaurants zijn al sinds oktober gesloten. Het voorbije jaar was er, met 75% omzetverlies, een van crisis management, simulaties maken en scenario's analyseren.

Nicolas De Clercq.jpg

10 juni

11u-12u30

Nicolas De Clercq, 

CFO Kinepolis

Kinepolis werd de voorbije maanden enorm geïmacteerd door de coronacrisis. Overal ter wereld werden cinema's gesloten en de omzet van het bedrijf kelderde - en dat terwijl ze net een grote overname deden. CFO Nicolas De Clercq getuigt over de rol van finance in die zeer moeilijke periode om het bedrijf door de woelige wateren te loodsen. 

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie

ONLINE EVENT
8, 9 en 10 juni 2021

11u - 12u30

GRATIS

PARTNERS

EY 300x300.jpg

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN

Naamloos-1.png
bottom of page