top of page

VIRTUELE RONDE TAFELS

RT.jpg

Dit concept focust op het onderling uitwisselen van ervaringen en hanteert daarom andere spelregels. Het kan immers niet de bedoeling zijn om relax achterover te leunen en alleen maar te luisteren. Ook jouw ervaringen en visie dragen bij tot het inhoudelijk concept van de digitale ronde tafels.

 

Het concept van onze virtuele ronde tafels is:

- Er kan slechts een beperkt aantal mensen deelnemen om een maximale dynamiek en het delen van ervaring te garanderen (we streven ernaar om alleen ‘collega's’ in het gesprek te hebben, geen mengelmoes van verschillende functies)

- We gebruiken de regels van het Chatham House met als doel de openheid van discussies te bevorderen en het delen van informatie te vergemakkelijken.

- Je ontvangt een Zoomlink: zet je video en audio aan zodat je actief kunt meedoen (inloggen om alleen 'anoniem' te luisteren is geen optie in dit concept). U hoeft geen programma te installeren om deel te nemen: alleen een stabiele internetverbinding is nodig.

- U wordt gevraagd om kort uzelf, uw bedrijf en uw ervaring met het onderwerp te presenteren
 

shutterstock_176490206.jpg

finance in een snel veranderende omgeving

12 november

8u30

Wat is de rol van finance in de snel veranderende omgeving van vandaag, hoe moet finance zich organiseren om die rol optimaal uit te voeren, wat dit betekent naar tools, processen en mensen toe.

bottom of page