ONTDEK ONZE WEBINARS

RT.jpg

ROUND TABLES

Dit concept focust op het uitwisselen van ervaringen en hanteert daarom andere spelregels. Het kan immers niet de bedoeling zijn om relax achterover te leunen en alleen maar te luisteren. Ook jouw ervaringen en visie dragen bij tot het inhoudelijk concept van de digitale ronde tafels.

koffie.jpg

OP DE VIRTUELE KOFFIE BIJ...

In deze reeks staat de getuigenis van een CFO centraal. Inhoudelijk kan het een 360° graden inkijk zijn in het finance management van een bedrijf, maar ook de focus op een specieke topic of insteek, al dan niet gedreven door de actualiteit, passen ook in deze aanpak.

books.jpg

VOOR U GELEZEN

In dit concept is het startpunt een boeiend en interessant boek. Samen met de auteur nemen we u mee in de inzichten en cases die in het boek beschreven zijn en na de uiteenzetting organiseren we een digitale ronde tafel. Natuurlijk ligt het boek voor alle deelnemers ’s anderendaags in de brievenbus.

live.jpg

LIVE STREAMING

Regelmatig hebben we in de programma’s van onze events keynotes van buitenlandse sprekers die bijdragen via digitale kanalen. In de toekomst zullen we deze sessies live streamen zodat de mensen die niet naar het webinar kunnen komen, deze sessie kunnen bijwonen.