WERKKAPITAAL TOP

18 MAART 2021

Cashflow management en het beheren van het werkkapitaal van het bedrijf is één van de belangrijkste taken van de finance functie in een organisatie.

 

Cash is king. Zeker voor bedrijven die cash nodig hebben om concurrerend te blijven, financiële flexibiliteit te behouden en potentiële groeikansen na te streven… of gewoon om te overleven in deze bizarre covid tijden.

Bedrijven die zich primair richten op het verkrijgen van externe financiering, zien misschien een grote, verborgen bron van kapitaal over het hoofd: hun eigen balansen.

 

Er zijn talloze manieren om werkkapitaal vrij te maken. Tijdens de werkkapitaaltop presenteren we u inspirerende praktijkgetuigenissen rond de vier kernstrategieën om het werkkapitaal te optimaliseren: debiteuren, crediteuren, voorraad en supply chain en cash management.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
18 maart 2021

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p. 

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Dit evenement is bovendien de uitgelezen kans om in contact te komen met zo'n honderdtal CFOs van verscheidene sectoren. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN