top of page

KEYNOTE PRIVATE DINING
(CANTINE COPINE)

Op 5 december 2023 zijn we te gast voor een private dining in restaurant Cantine Copine met vrouwelijke topchef Karen Keygnaert. Er wordt een keynote over vrouwelijk leiderschap gegeven door Mirella Visser. We gaan in dialoog over verschillende onderwerpen gerelateerd aan finance en vrouwelijk leiderschap.

MIRELLA VISSER

BIO

Mirella Visser is een internationaal ondernemer, ervaren commissaris/toezichthouder en auteur met een sterke passie voor vrouwelijk en inclusief leiderschap. Met haar eigen bedrijf is ze partner in het HorizonEurope onderzoeksproject RE-WIRING (Realising Girls' en Women's Inclusion, Representation and Empowerment) in samenwerking met zes Europese universiteiten gedurende de periode 2023-2026.

 

Naast haar ondernemerschap is Mirella ook betrokken bij verschillende prestigieuze functies en organisaties. Zo is ze lid van de Maatschappelijke Raad Schiphol, vice-voorzitter van het Verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds ING en voorzitter van de Raden van Toezicht van het KNCV Tuberculosefonds en Population Services International - Europe. Van 2017 tot 2023 was ze vice-voorzitter van de Raad van Toezicht van pensioenuitvoerder Media Pensioen Diensten (MPD). 

 

Mirella heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug. Ze begon haar carrière bij ING, waar ze bijna tien jaar in Azië werkte, met name als regiodirecteur Zuidoost-Azië in Hong Kong. Vervolgens specialiseerde ze zich bij KPMG in fusies en overnames van financiële dienstverleners.

 

Gedurende haar carrière heeft Mirella ook diverse non-profitorganisaties opgericht en geleid die zich richten op professionele vrouwen. Haar inzet voor het bevorderen van vrouwelijk leiderschap in het bedrijfsleven werd erkend toen ze genomineerd werd voor de titel "European of the Year 2007" door European Voice (The Economist). Haar boek ‘De Zijderoute naar de Top’ werd in 2010 genomineerd voor Managementboek van het Jaar. 

 

Met haar brede expertise en toewijding aan inclusief leiderschap is Mirella een invloedrijke figuur die zich inzet voor de empowerment, vertegenwoordiging en inclusie van meisjes en vrouwen, zowel in de zakelijke wereld als daarbuiten.

 

 

KEYNOTE

Tijdens haar keynote zal Mirella het hebben over onderwerpen zoals inclusief leiderschap en hoe dit bijdraagt aan een diverse en productieve werkomgeving. Als voorvechter van vrouwelijk leiderschap kan ze ons informatie bijbrengen over de uitdagingen en kansen waarmee vrouwen in leiderschapsposities worden geconfronteerd. Ze kan inzichten delen over het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het overwinnen van obstakels en het bevorderen van diversiteit in bestuurskamers en organisaties. Wanneer het gaat over ‘The Perfect Storm’ kan Mirella haar inzichten delen over de invloed van technologische ontwikkelingen op de positie van vrouwen in de samenleving en de arbeidsmarkt. Daarbij kan ze praten over hoe technologie zowel kansen als uitdagingen biedt voor gendergelijkheid en hoe vrouwen zich kunnen positioneren en hun plek kunnen vinden in de snel veranderende professionele wereld. 

Mirella_Visser_2017.jpg

05/12/2023

Women in Finance Club lidmaatschap: €1900
Deelname aan dit evenement: €350

Adres: Steenkaai 34S, 8000 Brugge

Ontvangst vanaf 19.00 uur

MET DANK AAN ONZE PARTNER

Bakker & Partners - logo - RGB_Tekengebied 1.png
Bakker Interim Management - logo - RGB_Tekengebied 1.png
bottom of page