WOMEN IN FINANCE

Women in Finance
Women in Finance

press to zoom
Women in Finance
Women in Finance

press to zoom
Women  in Finance
Women in Finance

press to zoom
Women in Finance
Women in Finance

press to zoom
1/4

23 SEPTEMBER 2021

Financial Media supportert voor meer (gender)diversiteit in finance. Kijk er de covers van CFO Magazine maar op na: een mooie verhouding van mannen en vrouwen en ook op onze events zorgen we voor een evenwicht aan mannelijke en vrouwelijke keynotes. Maar één keer per jaar laten we de balans helemaal kantelen in het voordeel van de vrouwen: in het septembernummer van CFO Magazine komen alleen maar vrouwen aan bod en zo ook op onze jaarlijkse seminarie in september: Women in Finance. Enkel vrouwelijke sprekers krijgen het podium om hun ervaringen en kennis met ons te delen. 

 

10u00 ONTVANGST

 

10u30 - 11u15

Ingeborg Dierens, CFO Cebeo & Sonepar Belgium

Finance speelt een belangrijke strategische rol bij Cebeo, marktleider in distributie van electrotechnisch materiaal. Veel beslissingen worden genomen door de CFO en CEO samen en CFO Ingeborg Dierens wil nog verder inzetten op het inspireren vanuit de cijfers en het definiëren van de juiste KPI’s om de business verder te sturen. Die strategische rol zit haar als gegoten: zij werkte jarenlang op top strategisch niveau in het hoofdkantoor van Sonepar.

 

 

11u15 - 12u00

Sara Van der Heyden, CFO Veritas​

Ondanks de Covid 19-crisis, die er bij de retailers hard op ingehakt heeft, doet Veritas het goed. Omnichannel groei zal de komende jaren bovenaan de agenda staan. Dit zal een belangrijke impact hebben op de finance functie. Datamanagement wordt meer en meer cruciaal om van product centric naar client centric te evolueren. 

12u00 - 13u00 LUNCH

13u00 - 13u45

Marie-Christine Coisne-Roquette, voorzitter Sonepar Group 

Sonepar Group, marktleider in B-to-B distributie van electrotechnische producten, oplossingen en diensten, draait een omzet van 23 miljard euro, stelt 45.000 werknemers te werk en is actief in 48 landen op vijf continenten. Marie-Christine Coisne-Roquette is voorzitter van deze Franse familiale groep en deelt met ons haar ervaringen als topvrouw en hoe zij Sonepar op de kaart zette als wereldspeler. 

13u45 - 14u30

Ingrid Daerden, CFO Aedifica​

Het gaat hard voor Aedifica. De vastgoedvennootschap koos er ruim twee jaar geleden voor om zich specifiek te gaan toeleggen op zorgvastgoed en die beslissing heeft de onderneming duidelijk geen windeieren gelegd. De groep stootte haar residentieel vastgoed en hotels van zich af en startte de evolutie naar een Europees zorgvastgoedimperium. "Als finance moeten we dus voortdurend meekijken, ons aanpassen aan de strategische keuzes en onze systemen tegelijk performanter

maken”, zegt CFO Ingrid Daerden.

 

 

14u30 - 15u00 PAUZE

15u00 - 15u30 PARTNERSESSIE EY - Sophie Chirez,  EY Director | Climate Change and Sustainability Services

Sustainability reporting - How can upcoming EU legislation benefit your business? 

On 21 April 2021, the European Commission published a proposal for a Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) , which will amend the existing 2014 directive commonly known as the Non-Financial Reporting Directive (NFRD). The proposed Corporate Sustainability Reporting Directive marks a major step change in corporate reporting. Sustainability reporting is a tool to increase transparency and communicate sincerely about what you stand for.

15u30 - 16u15

Nadine Verheyen, CFO VUB

De finance functie van een universiteit staat voor een aantal unieke uitdagingen. Het team moet met creatieve oplossingen komen voor alternatieve en goedkope financiering, en dat door een sterke projectmatige aanpak, innovatieve projecten en toenemende efficiëntie van operationele taken. 

16u15 - 17u00

Mieke Van Gheluwe, global accounting shared services VP Dell Technologies

De key focus voor Mieke en haar team is om de accounting structuur eenvoudiger te maken door het implementeren van SAP S4 Hana central finance en de end-to-end processen mee te transformeren.  Voor deze process transformatie zette ze een PMO structuur op, niet alleen voor de shared services, maar ook voor andere accounting functies zoals global operations, corporate reporting, revenue & services accounting and statutory accounting. Key is ook om de people skillsets mee te transformeren.  Daarnaast ondersteunt haar team ook een nieuwe business transformatie omtrent XaaS.

17u00 - 18u00 AFSLUITEND NETWERKMOMENT

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
23 september 2021

Cebeo - Eugène Bekaertlaan 59, 8790 Waregem

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p.

PARTNERS

Board_logo_RGB_500pixel.jpg
EY 300x300.jpg

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Door partner te worden van Women in Finance straalt u als bedrijf bovendien uit dat u net zoals ons de term 'glazen plafond' gedateerd vindt. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN

Naamloos-1.png