HET EVENT 

Ieder jaar zetten we gedurende één dag vrouwelijke finance professionals in de kijker. We nodigen enkel vrouwelijke sprekers uit om hun ervaringen en kennis met ons te delen. Aan al onze mannelijke collega's out there, wees niet gevreesd! Dit betekent absoluut niet dat enkel vrouwen welkom zijn op Women in Finance. Mannen en vrouwen, oude rotten in het vak en young professionals die net van de schoolbanken komen... Iedereen is welkom! Deze mooie dag gaat steeds gepaard met een blik achter de schermen van een must-see bedrijf. Voor de vorige editie waren we te gast bij Barco, waar we een rondleiding kregen doorheen het experience center. Aan de foto's hierboven te zien was het zeker een geslaagde dag! 

MEER INFO VOLGT

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
24 september 2020

Locatie nog bekend te maken

Programma nog bekend te maken

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Door partner te worden van Women in Finance straalt u als bedrijf bovendien uit dat u net zoals ons de term 'glazen plafond' gedateerd vindt. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

PARTNERS

Board_logo_RGB_500pixel.jpg

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.