top of page

Women in Finance Exclusive Dinner - Vrouwelijke topchef

December 5, 2023

Voor dit evenement worden we op 5 december 2023 ontvangen in restaurant Cantine Copine. Dit is restaurant gaat terug naar de essentie van gastronomie: genieten van lekker eten en goed gezelschap. Chef Karen Keygnaert werkte ruim twintig jaar in een Michelin omgeving. Creativiteit is de rode draad in haar leven. Naast koken ontwerpt ze juwelen, schrijft en schildert ze. Haar creatieve en verrassende gerechten zullen de zintuigen prikkelen en een onvergetelijke smaakervaring bieden.

 

Naast de culinaire verwennerij, zal er tijdens het diner een keynote-presentatie plaatsvinden over vrouwelijk leiderschap. Deze inspirerende toespraak wordt gegeven door Mirella Visser. Ze zal haar persoonlijke ervaringen delen, inzichten bieden en de deelnemers aanmoedigen om hun leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.


Dit exclusieve diner is een unieke gelegenheid om te genieten van heerlijk eten, te luisteren naar inspirerende verhalen en nieuwe connecties te maken met gelijkgestemde professionals. Het is een avond die in het teken staat van empowerment, groei en het bevorderen van vrouwelijk leiderschap binnen senior level finance functies.Naamloos.001.png

Praktische info:

Women in Finance Club lidmaatschap: €1900
Deelname aan dit evenement: €350

Adres: Steenkaai 34S, 8000 Brugge

Ontvangst vanaf 19.00 uur

Vragen of opmerkingen?

brecht@fm.be

+32 496 39 74 67

MET DANK AAN ONZE PARTNER

bakker.png
logo bakker interim management.png
bottom of page