top of page

Women in Finance Seminarie - Rekenhof Brussel

October 5, 2023

Het eerste Women in Finance evenement zal plaatsvinden op 5 oktober 2023 en is een exclusieve bijeenkomst die plaatsvindt in de militaire privéclub 'Club Prince Albert'. De ochtend begint met verschillende inspirerende keynotes van prominente vrouwelijke figuren binnen de wereld van finance. Katleen Vandeweyer, Non Executive Director bij Renewi, Fedrus, AG Insurance, Vantiva en Ageas, zal een presentatie geven, gevolgd door Dominique Ingelbrecht, CFO van Johnsson & Johnsson. De laatste keynote wordt verzorgd door Beatriz Garcia-Cos Muntañola, Group CFO van Ferroglobe PLC.


De keynotes bieden waardevolle inzichten en expertise op het gebied van finance, bedrijfsstrategie en vrouwelijk leiderschap. Het publiek krijgt de kans om te leren van de ervaringen en kennis van deze vooraanstaande professionals in hun respectieve vakgebieden.

 

In de namiddag staat er een exclusieve rondleiding door het Brusselse Rekenhof op het programma. Het Rekenhof is een onafhankelijke instelling die belast is met de controle van de financiën van de overheid. De deelnemers krijgen de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van deze belangrijke instelling en meer te leren over haar taken en verantwoordelijkheden. De voorzitter van het Rekenhof, Hilde François zal een toespraak geven. Als voorzitter speelt zij een essentiële rol in het waarborgen van financiële transparantie en verantwoording binnen de overheid. Haar keynote biedt inzicht in de uitdagingen en kansen op het gebied van financiële controle en governance.

Naamloos.001.png

Praktische info:

Women in Finance Club lidmaatschap: €1900
Deelname aan dit evenement: €850

Adres: Karmelietenstraat 20, 1000 Brussel

Ontvangst vanaf 10.00 uur

Vragen of opmerkingen?

brecht@fm.be

+32 496 39 74 67

MET DANK AAN ONZE PARTNER

bakker.png
logo bakker interim management.png
bottom of page