INTERNATIONAL FINANCE TOP

Internationalisering.jpg

10 JUNI 2021

Wanneer een bedrijf stappen zet richting het buitenland, heeft finance een belangrijke rol. Hoe kan finance die rol optimaal benutten en wat is de impact van de internationalisering op het finance beleid?

Dit is het centrale uitgangspunt van deze top. CFO's die geconfronteerd worden met de gevolgen van internationaal ondernemen: exporteren en investeren in het buitenland vinden hier een pak inspiratie rond verschillende aspecten van international finance, zoals riskmanagement, betalingen en cashmanagement, cultuurverschillen, financieringsuitdagingen, het managen van buitenlandse groei, .... komen aan bod.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
10 juni 2021

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p. 

Button

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Dit evenement is bovendien de uitgelezen kans om in contact te komen met zo'n honderdtal CFOs van verscheidene sectoren. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN

Naamloos-1.png