top of page

VOORDEEL 1

JE ONTVANGT IEDERE MAAND EEN NIEUWE LADING INSPIRATIE

CFO Magazine wordt tien keer per jaar uitgebracht. Iedere editie is een bron van inspiratie, met artikels die ieder segment van de finance wereld aanbelangen. Het is een klankbord voor zowel kleine als grote bedrijven, met of zonder wintsoogmerk. We laten ons typeren door uitgediepte content in plaats van snelle, up-to-date nieuwsberichten en dit maakt van ons de trouwe knowledge partner van wel bijna 2000 bedrijven. 

257.jpg
254.jpg

CFO Magazine is al sinds het jaar 1997 hét vakblad voor de CFO en zijn sleutelmedewerkers. Meer nog, het is een werkinstrument voor het volledige finance team. Niet alleen de CFO, maar ook de controllers, accountants, creditmanagers, … vinden er inspiratie en informatie om hun professionele uitdagingen beter gewapend te lijf te gaan.

De redactie van CFO Magazine transformeert beschikbare informatie naar bruikbare kennis en knowhow. Geen hoogdravend en wollig theoretisch geleuter, maar veel praktijkvoorbeelden, lessons learned van uw peers en eigen research kenmerken de redactionele stijl.

In tegenstelling tot veel andere media die meesurfen op de trend van meer emotie, meer persoonlijke verhalen blijft CFO Magazine scherp gefocust op een zakelijke en feitelijke insteek.

PRINT

ABONNEMENT OP CFO MAGAZINE

Het abonnement houdt in:

  • 10 print edities per jaar.

  • Toegang tot alle digitale media (tablet, smartphone, website, e-zines) voor uw volledige team

  • Toegang tot archief van alle content via onze databank

  • Korting op deelnameprijs alle events van CFO Magazine voor alle teamleden (finance professionals)

  • Korting op deelnameprijs alle events van CFO Magazine voor alle teamleden (finance professionals)

  • Onbeperkt aantal teamleden registreren

€400, excl BTW

bottom of page