HET EVENT 

Elk jaar brengen we alle CFO's en andere prominente finance professionals samen op de CFO Top. Vorig jaar verzamelden we in Diegem om een namiddag lang inzichten uit te wisselen over business partnering. Hoe moet finance haar rol van business partner invullen? Hoe kan finance het management ondersteunen bij het nemen van beslissingen? Deze en andere vragen omtrent de wisselwerking tussen finance en business waren de rode draad vormen doorheen de dag. 

Volgend jaar gaat de CFO Top door op 19 november. We zijn nu al volop bezig met alweer een top line-up voor jullie te voorzien wat betreft keynote speakers en workshop hosts. Houd vooral deze pagina goed in de gaten en markeer de datum alvast in je agenda! In tussentijd kan je met behulp van de foto's hierboven nog even terugblikken op de afgelopen editie. 

WORKSHOPS

17u40 - 19u00

NETWERKRECEPTIE

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
19 november 2020

De Waerboom 

Jozef Mertensstraat 140, 1702 Groot-Bijgaarden

Programma

Nog bekend te maken

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p. 

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Dit evenement is bovendien de uitgelezen kans om in contact te komen met zo'n honderdtal CFOs van verscheidene sectoren. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

PARTNERS

1200px-Workday_logo.svg.png
logo_zwartwit.jpeg
EY 300x300.jpg

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.