HET EVENT 

Elk jaar brengen we alle CFO's en andere prominente finance professionals samen op de CFO Top. Dit jaar verzamelen we in Diegem om een namiddag lang inzichten uit te wisselen over business partnering. Hoe moet finance haar rol van business partner invullen? Hoe kan finance het management ondersteunen bij het nemen van beslissingen? Deze en andere vragen omtrent de wisselwerking tussen finance en business zullen de rode draad vormen doorheen de dag. 

Er worden dit jaar ook meerdere workshops aangeboden zodat er voor ieder wat wils is. Je kan bijvoorbeeld meer bijleren over de High Performance Finance Function, maar je kan er ook voor kiezen om je anderhalf uur lang te verdiepen in data en de manier waarop data op een begrijpelijke manier weergegeven dient te worden. Onderaan vind je een overzicht van de vier workshops die we aanbieden:

WORKSHOPS

17u40 - 19u00

NETWERKRECEPTIE

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
21 NOVEMBER 2019
Parker Hotel, Bessenveldstraat 15, 1831 Diegem

Programma

12.00 - 13.00 Ontvangst met sandwichlunch
13.00 - 13.45 Keynote van François Van Hoydonck - Sipef
13.45 - 14.15 Keynote van Serge Vranken - Würth
14.15 - 15.45 Parallelle Workshops 
15.45 - 16.15 Koffiebreak 

16.15 - 16.45 Parallelle partnersessies

16.45 - 17.15 Keynote van Erik Van Den Enden - Telenet

17.15 - 17.45 Afsluitende keynote van Els Neirynck -  Looping Group

17.45 - 19.00 Receptie met bubbels en fingerfood

WORKSHOP 1: Murielle Machiels - Digital leadership

Murielle Machiels is gespecialiseerd in het future-proof maken van organisaties door hen te leren hoe ze moeten omgaan met de toenemende digitalisering. Ze helpt managers als het ware ‘agile’ te worden. Tijdens de workshop zal ze eerst getuigen over haar ervaringen als General Manager bij Uitgeverij Plantyn, waarna ze jullie enkele concrete situaties zal voorleggen. 

WORKSHOP 2: Johan Heyman - Organizational Excellence

Operational excellence, het continu verbeteren van dingen die er voor jouw bedrijf toe doen om de strategie te ondersteunen, is een begrip dat op de productieafdeling van vele bedrijven alombekend is. Het kan echter ook andere afdelingen, zoals finance, ten goede komen. Barco, de wereldleider in visualisatietechnieken, is sinds kort gestart met het implementeren van OE-technieken binnen zijn verschillende afdelingen, inclusief de finance afdeling. Johan Heyman legt op een interactieve manier uit hoe zij dit voor mekaar krijgen. 

WORKSHOP 3: Peter De Roeck - High Performance Finance Function

In het huidige volatiele landschap dat gekenmerkt wordt door aangescherpte wetgeving, digitalisering, internationalisering etc. staat de finance functie steeds meer onder druk om high-performance te worden. Wat houdt dit concreet in? De High Performance Finance Functie is voor iedereen anders, maar tussen de regels lees je wel vaak hetzelfde: efficiënter worden, real-time informatie beschikbaar stellen, strategische analytische ondersteuning geven, meer toegevoegde waarde geven aan de business. Onze eigen Managing Partner Peter De Roeck zal een workshop geven over de concrete invulling van het begrip, waardoor het al snel duidelijk zal worden waarom het zo belangrijk is om hier als finance afdeling mee bezig te zijn. 

WORKSHOP 4: Maarten Lambrechts - Data Visualisatie

Maarten Lambrechts is met zijn ingenieursopleiding en professionele ervaring als journalist de perfecte persoon om deze workshop rond data visualisatie te geven. Hij kan als geen ander tonnen data vertalen naar een begrijpbaar verhaal en dat is exact wat hij jullie wil leren. Tijdens de workshop zal Maarten enkele visualisaties ter beschikking stellen die jullie dan achten te evalueren en verbeteren. Geen betere manier om valkuilen te ontdekken en vermijden!

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

GOLDEN PARTNER

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.