CFO TOP

press to zoom
Controllers top - Efficient Finance
Controllers top - Efficient Finance

press to zoom
Controllers top - Efficient Finance
Controllers top - Efficient Finance

press to zoom

press to zoom
1/7

6 mei 2021

HET EVENT 

Als de COVID-19 crisis ons al iets heeft geleerd, dan is het wel dat de finance functie echt wel het verschil kan maken voor een bedrijf wanneer dit door zwaar onweer vaart. Tijdens de CFO Top van dit jaar willen we dan ook de strategische rol en de impact die de CFO en de finance functie heeft om een bedrijf door moeilijke tijden te loodsen belichten. 
 

HET PROGRAMMA

12u00 - 13u00: lunch

13u00 - 13u45: Stef De Corte, CEO bij Smartphoto

 

Smartphoto maakte het voorbije decennium een enorme disruptie me en evolueerde van een analoge business naar een digitaal verhaal. Ook het hele 'mobile' gegeven had een belangrijke impact. Stef De Corte geeft ons de leerpunten bij die disruptie mee en maakt als ex-CFO ook perfect de vertaalslag naar finance. 

13u45 - 14u30: Isabelle Van Iseghem, CFO Randstad

Randstad heeft een 'traditioneel' budgetproces, maar waar dit bij veel bedrijven een statisch gegeven is, is de kern van het budget hier de uitwerking van verschillende scenario's. 'We maken telkens een stormy, rainy en sunny scenario, waarbij we ook bepalen waar we kunnen investeren of knippen indien nodig. Zo zijn we mentaal voorbereid op moeilijke beslissingen.' 

14u30 - 15u15: Wim Van Besien, CFO bij Tui

De reeks aanslagen in 2016, het faillissement van Thomas Cook en daarbovenop nog eens de coronacrisis. Tui had het niet gemakkelijk de voorbije jaren. Finance speelde een zeer belangrijke rol om het bedrijf boven water en florerend te houden. CFO Wim Van Besien getuigt. 

15u15 - 15u35: Partnersessie Workday - Keynote door Bryan Montgomery

15u35 - 16u00: Koffiepauze

16u00 - 16u20: Partnersessie EY - Keynote door Marc Herlant

16u20 - 16u40: Partnersessie Lucanet - Keynote door Patrick Van Gaelen

16u40 - 17u25: Guillaume Verbiest, General Manager One Etex

Nog voor de coronacrisis besloot Etex om het traditionele budget overboord te gooien en op een heel andere manier aan de slag te gaan met targets en forecasting. Ze zijn nog volop in transformatiemodus, maar Guillaume Verbiest, die het project leidt, licht alvast graag een tipje van de sluier.

 

 

17u25 - 18u10: Nicolas De Clercq, CFO bij Kinepolis

Kinepolis werd de voorbije maanden enorm geïmpacteerd door de coronacrisis. Overal ter wereld werden de cinema gesloten en de omzet van het bedrijf kelderde - en dat terwijl ze net een grote overname deden. CFO Nicolas De Clercq getuigt over de rol van finance in die zeer moeilijke periode om het bedrijf door de woelige wateren te loodsen. 

18u10 - 19u10: Receptie

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
6 mei 2021

Kinepolis Gent

Prijs

Abonnees & Finance Square leden: 270 euro p.p.

Standaard prijs: 450 euro p.p. 

PARTNERS

1200px-Workday_logo.svg.png
logo_zwartwit.jpeg
EY 300x300.jpg
LucaNet-Logo_CMYK.png

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Dit evenement is bovendien de uitgelezen kans om in contact te komen met zo'n honderdtal CFOs van verscheidene sectoren. Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Contacteer ons via peter@fm.be 

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.

ONTDEK HOE WE

DIGITAAL NETWERKEN

Naamloos-1.png