HET EVENT 

Dit evenement is specifiek gericht op controllers, finance managers, CFO's en alle andere financiële professionals die in hun dagelijkse werkomgeving in contact komen met controlling processen. De rol van controllers is de laatste jaren sterk veranderd. Controllers moeten hun focus verleggen van transacties naar een focus op activiteiten die waarde toevoegen. Zo kunnen zij tijd vrijmaken om echte business partners te worden van de operationele managers. Vandaar dat het erg relevant en interessant is om jaarlijks dergelijke profielen samen te brengen, zodat zij telkens nieuwe inzichten en ervaringen kunnen uitwisselen. 

Wij zullen weer zorgen voor een rijkelijk aanbod van keynotes en workshops, het enige wat we nog nodig hebben is jullie talrijke aanwezigheid! 

Meer info volgt later.

ZORG DAT JE ERBIJ BENT OP DIT EVENT

Neem contact op
Peter De Roeck | 09 375 68 00
0498 16 02 45 | peter@fm.be

Praktische informatie
28 mei 2020
De Montil

Moortelstraat 8, 1790 Affligem

WORD PARTNER

Wilt u van dit evenement gebruik maken om uw visibiliteit te verhogen bij de doelgroep in kwestie? Wilt u uw beste klanten en prospecten een boeiende dag bezorgen door hen hiervoor gratis uit te nodigen? Dat kan allemaal door partner te worden van dit event! Wij bieden verschillende standaardformules aan, maar we bedenken voor u ook graag een partnership op maat. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze mediakit voor meer inspiratie en contacteer ons via peter@fm.be 

PARTNERS

Board_logo_RGB_500pixel.jpg
logo_zwartwit.jpeg

Wie neemt nog deel? Wie zal ik ontmoeten? En met welke thema's is die bezig? 

Je vindt het antwoord op die vragen in onze 'Finance Connect' app. Een handige tool om nog meer te halen uit uw deelname aan onze events en bijeenkomsten... en ook daarbuiten. Hier meer info.