top of page

DOWNLOADS

Datakwaliteit verhogen 

In de uitdaging de datakwaliteit te verhogen en meer inzichten te verwerven uit de aangeleverde data, introduceerde Komatsu Europe het platform Board. Hierdoor gaf het consolidatiedepartement een stuk van de dataverantwoordelijk opnieuw in handen van de lokale entiteiten, verhoogde de collaboratiedynamiek en werd de mogelijkheid om gedegen analyses uit te voeren reëel. “Er is heel wat positieve mindset door de komst van Board en de evolutie die we sindsdien maakten.”

Pagina's van Board inspiration file-2.jpg
DOWNLOAD

Klik hier om te downloaden

Accurate groepsrapportering, snelle closing = financiële controle 

Hoe kunnen bedrijven zowel hun legal als management consolidatie uitvoeren in één, geïntegreerde BI- en CPM omgeving? In deze inspiration file legt Bert Snippe, Manager Reporting & Financial Administration bij Attero uit hoe finance gebruikt maakt van board om analyse en rapporteringsprocessen naadloos te integreren met planning-, forecasting en simulatieprocessen.

Pagina's van Board inspiration file-2 (3).jpg
DOWNLOAD

Klik hier om te downloaden

Traditioneel budgetteren niet meer van deze tijd

 

Traditioneel budgetteren, met de nadruk op historische inzichten en prestatiegegevens, is niet meer geschikt in de huidige nieuwe tijden, met nieuwe risico’s en opportuniteiten. Bedrijven hebben nood aan een frisse aanpak, door het gebruik van twee complementaire methodes: zero-based budgetting en driver-based planning in Board.

Pagina's van Board inspiration file.jpg
DOWNLOAD

Click here to download

bottom of page