top of page

CONTENT EFFICIENCY BOOST

Ons evenement is ontworpen om je waardevolle kennis en inzichten te bieden die je kunnen helpen jouw functie te optimaliseren. Tijdens onze keynote-sessies, gepresenteerd door ervaren finance professionals, krijg je de kans om te leren over effectieve strategieën voor meer efficiëntie. Bepaal zelf welke keynotes het meest relevant en interessant zijn voor jouw specifieke behoeften en stel zo je eigen programma samen.
Hans Diels.jpg

OPENINGSKEYNOTE
HANS DIELS

Hans Diels, een visionaire denker en geopolitiek expert verbonden aan het gerenommeerde ondernemersplatform ETION, zal de openingskeynote verzorgen tijdens Efficiency Boost. Zijn keynote belooft een oogverblindende reis door de wereld van toekomstige ontwikkelingen en hun impact op zowel individuele burgers als ondernemers.

 

Met een diepgaand begrip van de huidige wereldwijde dynamiek zal Hans Diels het publiek begeleiden door de monumentale trends die onze wereld vormgeven. Deze trends overstijgen grenzen en sectoren, en hebben een immense invloed op de manier waarop we ons dagelijks leven leiden en zaken doen. Zijn inzichten zullen zich richten op hoe deze verschuivingen de maatschappij en technologie beïnvloeden en uiteindelijk een impact hebben op ons als individuen en de zakelijke gemeenschap.

 

Met een passie en aanstekelijke energie, zal Hans Diels het publiek inspireren om verder te denken dan de huidige horizon. Hij zal aantonen dat de uitdagende politieke en maatschappelijke verschuivingen die we momenteel doormaken slechts een voorproefje zijn van wat nog komen gaat in de wereld van geopolitiek. Zijn betoog zal dienen als een kompas in deze turbulente tijden, waardoor het publiek beter voorbereid is om in een continu veranderende omgeving te navigeren.

 

Als auteur van het boek "Het Onzekerheidsvoordeel" heeft Hans Diels de kennis en ervaring om bedrijven te helpen zich aan te passen aan deze onzekere wereld. In het bijzonder zal hij zich richten op de financiële teams binnen organisaties. Hij zal aantonen hoe zij hun rol kunnen herdefiniëren en hun inspanningen kunnen concentreren op innovatie en aanpassing. De boodschap is duidelijk: juist in tijden van onzekerheid en verandering is het van cruciaal belang om proactief te zijn en nieuwe wegen te verkennen.

 

CLOSING KEYNOTE
MIGUEL DE POTTER

Met een indrukwekkende loopbaan bij Citi Group en Exmar heeft Miguel De Potter een schitterende carrière in finance opgebouwd. Sinds september 2022 vervult hij de rol van Group CFO bij Van Marcke, waar hij een cruciale bijdrage levert aan het vormgeven van financiële strategieën.

Tijdens zijn inspirerende keynote, getiteld 'Finance: a Secret Weapon for Transformational Growth', zal Miguel dieper ingaan op de essentie van financieel leiderschap in het huidige dynamische zakelijke landschap. Hij benadrukt het belang van proactief anticiperen op en voorspellen van de toekomst te midden van voortdurende veranderingen. Miguel zal de veelzijdige rol van de moderne CFO verkennen, waarbij hij aspecten als efficiënt tijdsmanagement, winstgeneratie, doelbereiking en effectief controlebeheer behandelt.

Daarnaast zal hij inzicht bieden in de specifieke uitdagingen waarmee financiële leiders worden geconfronteerd, zoals voortdurende wijzigingen in regelgeving, het behouden van talent en de onvoorspelbaarheid van marktfluctuaties. Deze uitdagingen maken moderne financiën tot een voortdurend evoluerend vakgebied.

 

Miguel zal ook de broodnodige eigenschappen van financiële besluitvormers belichten, waaronder veelzijdigheid, wendbaarheid en digitale bekwaamheid. Deze kwaliteiten zijn cruciaal voor het effectief navigeren en aanpassen aan de snel veranderende omstandigheden van onze tijd.

 

Kortom, Miguel De Potter zal in zijn keynote een schat aan kennis en inzichten delen om financiële professionals te inspireren en hen te helpen excelleren in een wereld die constant in beweging is.

Schermafbeelding 2023-09-15 om 15.59.56.png

ONZE KEYNOTE SPREKERS

Hans Diels
Miguel De Potter
Jan Va Doorslaer

Tijdstip: 13.30 uur

Tijdstip: 13.00 uur

Tijdstip: 10.40 uur

Wim.001.png
Keynotes praktische info final.018.png
Veele De Wit
Deborah Vermeulen
Wim Van Besin
Peter Depypere

Tijdstip: 10.40 uur

Anouk.001.png
Philippe Desierre
Eva Swolfs

Tijdstip: 15.30 uur

Tijdstip: 13.30 uur

Anouk Timochenkov

Tijdstip: 10.40 uur

Johannes Vermeire
Dries Dauw
David Swillen

Tijdstip: 13.00 uur

Tijdstip: 13.30 uur

Keynotes praktische info POM.017.png

Tijdstip: 13.00 uur

Gerry
Tom & Benoît

Tijdstip: 16.00 uur

Keynotes praktische info.001.png

Tijdstip: 10.10 uur

Edoard Beauvois
Tony Cheung
Steven Decerf

Tijdstip: 15.30 uur

Tijdstip: 16.00 uur

Keynotes praktische info POM.018.png

Tijdstip: 10.10 uur

19/10/2023

Standaard tarief: €500
Abonnee: €300

Locatie: Waerboom, Jozef Mertensstraat 140
1702 Groot-Bijgaarden

ONZE CONTENT PARTNERS

bottom of page