top of page

E-LEARNING

Finance Academy is een digitaal leerplatform met een aanbod aan opleidingen specifiek ontwikkeld voor u: de finance professional. De Academy zal u in staat stellen bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven op het tempo dat u zelf kiest en op het moment waarop je de kennisbehoefte hebt.
Naast digitale leertrajecten ontwikkelen we ook hybride formats waarbij de e-learning gekoppeld wordt aan
workshops, in-company trajecten, cases,….

 

Lidmaatschap van dit platform houdt in

  • Onbeperkte toegang tot een groeiend aanbod van e-learnings en daaraan gekoppelde activiteiten en content (e-learnings worden niet individueel aangeboden)

  • Toegang tot ‘just-in-time’ learning: leer op het moment wanneer jij de noodzaak hebt om meer te weten over een topic

  • Leer op jouw eigen tempo

  • Gebruik Gebruik de e-learning als een 'consult-box': onze opleidingen bestaan uit korte en krachtige 'nudges' die je heel gemakkelijk apart kan doornemen

  • De docenten van onze e-learnings staan te uwer beschikking voor individuele toelichting en feedback.

IN DE KIJKER: WERKKAPITAAL

Nyenrode15_GieskensJeanJDB.jpg

Docent

Jean Gieskens

Werkkapitaal is één van de belangrijkste facetten van finance binnen een onderneming. Wie inzicht heeft in het werkkapitaal van zijn of haar onderneming, weet op welke posities er sturing mogelijk is. Voorraden, cash en cashflow, debiteuren en crediteuren, … het zijn allemaal factoren die een invloed hebben op het werkkapitaal en dus ook op de financiële toestand van een onderneming. In deze e-learning over werkkapitaal laten we u kennis maken met alle werkkapitaalposities én hoe je deze kan optimaliseren.

Dit lesaanbod bestaat uit een reeks hoofdstukken die op elkaar verder bouwen. Elk hoofdstuk omvat één of meerdere interactieve video's waarin een expert lesgeeft met eigen lesmateriaal. Daarnaast voorzien we u ook van een reader met alle nodige tekst en uitleg. Samen met de docent pas je de leerstof ook meteen toe op een concrete case, om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan met een reeks oefeningen. Uniek: u kan ook rechtstreeks met onze lesgever in contact komen om uw vragen te beantwoorden!

bottom of page