top of page

OPLEIDINGEN

Financial Media biedt - in samenwerking met SBM - vanaf maart 2023 een nieuwe reeks opleidingen aan voor finance professionals! Wil jij jouw kennis en vaardigheden blijven bijschaven om niet enkel mee te groeien met jouw bedrijf, maar ook continu toegevoegde waarden aan te leveren?

 

Ontdek onze praktischgerichte dagopleidingen die jou handvaten aanreiken in complexe, uiteenlopende onderwerpen zoals de nieuwe compliance wetgeving rond ESG, procesoptimalisatie en RPA, en soft skills waar je data leert visualiseren en jouw boodschap overtuigend presenteren.

Geïnteresseerd in één of meerdere opleidingen? Schrijf je in via onderstaande pagina's!

Geïnteresseerd in de hele reeks? Neem een abonnement aan een unieke prijs! 

shutterstock_583858783.jpg

Steeds meer processen binnen bedrijven worden geautomatiseerd, maar daar gaat een belangrijke stap aan vooraf: optimalisatie. Deze opleiding reikt jou verschillende technieken aan om procesoptimalisatie binnen de finance afdeling van jouw bedrijf aan te pakken.

shutterstock_747336622.jpg

Deze opleiding leert jou om de winstgevendheid van een investering te bepalen en dus een goed onderbouwd advies te kunnen geven. Je gaat aan de slag met verschillende methodes om alle relevante variabelen in kaart te brengen en een beslissing te maken.  

shutterstock_2160981465.jpg

De hoeveelheid data in bedrijven stijgt exponentieel. Het aantal tools om die data te analyseren gaat mee de hoogte in. Maar hoe stoom je je dataset klaar en krijg je inzicht in data-analyse? In deze opleiding krijg je de nodige inzichten in hoe je je databases gebruikt.

shutterstock_1708062733.jpg

De essentie duidelijk overbrengen, gedetailleerde data in een overzicht gieten... Het zijn typische struikelblokken in de finance afdeling. In deze opleiding word je wegwijs gemaakt in datavisualisatie en oefen je je presenteerskills.

shutterstock_428717248.jpg

Wat zijn de pijnpunten in jouw werkkapitaal? Wat kan beter? Wat zijn de mogelijkheden? In deze opleiding ga je verder dan theorie maar leer je je eigen werkkapitaal niet enkel begrijpen, maar ook verbeteren. Op het einde van de dag kan jij verder met jouw actieplan.

shutterstock_664975612.jpg

Jong werkzoekenden, regelgeving, investeerders... Deze drivers hechten steeds meer belang aan duurzaamheid. In deze training leer je dit concreet implementeren, onder andere met een Triple Bottom Line Strategy Map van jouw bedrijf. 

shutterstock_1926492914.jpg

De big new compliance challenge staat voor de deur: de NFRD wordt de CSRD in 2024. Bedrijven zullen volgens een strikte standaard over tal van topics moeten rapporteren. Deze opleiding reikt jou handvaten aan om de richtlijn te begrijpen en daarna zelf toe te passen. 

shutterstock_2064581651.jpg

Robotisering is voor alle bedrijven - groot en klein - een vereiste in het groeiproces. Om je klaar te stomen voor de toekomst  leer je in deze opleiding over RPA binnen finance waarna je een proces van jouw bedrijf onder de loep neemt in een RPA business case. 

shutterstock_1353268277.jpg

In deze opleiding leer je verder kijken dan het financiële aspect en de voordelen op korte termijn van een beslissing in jouw onderneming en duik je dieper in het strategische luik waarbij je rekening houdt met de omgeving, concurrentie en langetermijnvisie.​

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met 

SBM.jpg
bottom of page