top of page
FINANCE SQUARE accent (1).jpg

PROGRAMMA FINANCE SQUARE

 

ECS5JDB.jpg

ECS2XL
10/5/2022

Tijdens deze bedrijfscauserie staat heel wat op de agenda: de focus op de rol van finance als sparring partner voor de business en de rol van credit management daarin, digitalisering en document capture, BI, ... We krijgen ook de kans voor een uniek bedrijfsbezoek in het volautomatische magazijn.

shutterstock_597145535.jpg

Finance Square BBQ
24/6/2022 - 12u

We sluiten het voorjaar af en zetten de zomer in met een barbecue voor al onze leden! Zo vieren we de heropstart van Finance Square na deze zware Covid-tijden en klinken we op een fijne zomer en een najaar vol nieuwe netwerkmogelijkheden!

Locatie - tbc!

DPworld6JDB.jpg

DP World
16/6/2022

DP World Antwerp is een toonaangevend containeroverslagbedrijf in de haven van Antwerpen. De voorbije jaren heeft finance een team optimalisatie plan doorgevoerd met een competentie model rond 3 pijlers, dit om het team ‘Fit 4 The Future’ te maken. De 3 pijlers zijn: procesoptimalisaties, FP&A skills en Business Controlling.

LePainQuotidien_EmyElleboog_48.jpg

Le Pain Quotidien
27/9/2022

Xavier Vaesen werd in juli 2020 de nieuwe CFO van Le Pain Quotidien, dat overgenomen was door M80 en Cobepa. De restaurants zijn al sinds oktober gesloten. Het voorbije jaar was er, met 75% omzetverlies, een van crisis management, simulaties maken en scenario's analyseren. 

gy-social-fb.jpeg

GREENYARD
13/10/2022

Op  13 oktober  zijn we te gast bij Greenyard, dat de voorbije jaren een intensief transformatietraject doorstond. Door te focussen op efficiëntie, verbeteringprojecten, het delen van best practices etc. slaagde het finance team onder leiding van Geert Peeters er op korte periode in om het transformatieplan succesvol uit te voeren.

bottom of page