top of page
shutterstock_576394858_edited.jpg

WOMEN IN FINANCE CLUB
2024

Ondanks veranderende tijden blijft het opvallend dat vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd zijn in de top van de finance wereld. Met onze organisatie willen we dit probleem aan de kaak stellen en een krachtig statement maken: vrouwen kunnen net zo goed de lead nemen in een senior level finance functie als mannen.

 

Dit bereiken we door te laten zien hoeveel sterke vrouwen er zijn die al aan de top staan en uitstekend werk verrichten. In de septembereditie van CFO Magazine geven we het woord aan vrouwelijke finance professionals die hun inzichten en ervaringen delen over actuele onderwerpen. Daarnaast organiseren we ook 'Women in Finance', een club met een reeks evenementen waarbij we  vrouwelijke finance experts een platform bieden om ervaringen en inzichten te delen, te netwerken, en geïnspireerd te worden én anderen te inspireren. 

Met een beperkt aantal beschikbare plaatsen biedt deze club een waardevol netwerk van gelijkgestemde professionals. Als lid van deze club zullen de vrouwen jaarlijks toegang krijgen tot een reeks exclusieve en unieke evenementen die volledig gericht zijn op Women in Finance. Naast de optie om lid te worden van de Women in Finance Club, bestaat er ook de mogelijkheid om individueel in te schrijven voor specifieke evenementen.

Naast de evenementen zullen de clubleden ook profiteren van een abonnement op CFO Magazine, waardoor ze up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in de finance wereld. Als bijkomend voordeel biedt de club ook 40% korting op andere evenementen (CFO Top, Efficiency Boost, Controller Stop, ...) georganiseerd door Financial Media. Daarbovenop stelt Financial Media haar netwerk ter beschikking om one-on-one gesprekken te faciliteren. Dit stelt de leden in staat om hun professionele ontwikkeling en expertise verder te vergroten. 

  

Door deze nieuwe formule te introduceren, creëren we een omgeving waarin vrouwelijke professionals in de finance wereld kunnen groeien, leren en elkaar kunnen ondersteunen. We bieden met deze club een platform aan waar vrouwen die een leiderschapspositie in een senior level finance functie vervullen elkaar kunnen informeren en inspireren. 

shutterstock_556302616.jpg
shutterstock_588093767.jpg
Reeks events

Vragen of opmerkingen?

maite@fm.be

+32 495 17 24 25

MET DANK AAN ONZE PARTNER

Bakker & Partners - logo - RGB_Tekengebied 1.png
Bakker Interim Management - logo - RGB_Tekengebied 1.png
bottom of page