top of page

INSPIRATIE VOOR U

Hoe wilt u geïnspireerd worden?

Middel 2.png

ARTIKELS LEZEN EN PODCASTS BELUISTEREN

Activeer gratis je toegang tot ons digitaal content platform en mis geen enkele inspirerende bijdrage van onze redactie en experts

DEELNEMEN AAN EVENTS

Interactieve sessies, regionaal georganiseerd, opgebouwd rond de praktijkgetuigenis. Zorg dat je tijdig inschrijft, het aantal plaatsen is beperkt.

INDIVIDUEEL LEREN

In kleine groepen met peers samenwerken, expertise gebruiken van mentors, opleidingen... zijn de ingrediënten van KMO Finance Square

ARTIKELS LEZEN EN PODCASTS BELUISTEREN

GRATIS TOEGANG TOT HET DIGITAAL MAGAZINE

Op het digitaal content platform publiceren we in een hoge frequentie artikels met focus op de finance functie van de KMO. Het gaat daarbij om inspirerende praktijkgetuigenissen, voorbeelden van KMO’s waar de finance functie een essentiële rol heeft gespeeld in een bepaald project of evolutie. Maar we maken evenzeer artikels waarin haarfijn een nieuwe financiële techniek wordt uitgelegd en een plan van aanpak wordt toegelicht. 

We beperken ons op het digitaal platform niet alleen tot het geschreven woord, maar ook podcasts en verslagen van events zullen vrij toegankelijk zijn.

GRATIS MAANDELIJKS E-ZINE

Maandelijks informeren en inspireren we u ook met een E-zine. In deze opstartfaze omvat het E-zine nog alle onderwerpen, maar in de toekomst zal u de onderwerpen kunnen selecteren die u het meest aanspreken.

Om het E-zine te ontvangen moet u zich registreren. Na registratie kunt u inloggen in het dashboard en daar aangeven welke E-zine uw wilt ontvangen. Via dit platform kunt u ook inschrijven op events en bijeenkomsten en zal toegang tot het e-learning platform geregeld worden (zie verder)

Klik hier om u te registreren.

Artikels

DEELNEMEN AAN EVENTS

FINANCE LABS

 

Finance labs zijn kleinschalige en regionaal georganiseerde bijeenkomsten van KMO finance verantwoordelijken. Het concept van een finance lab bestaat uit 3 onderdelen: een praktijkgetuigenis, een workshop rond een specifieke topic en netwerkcontacten. 

Deelnemen aan een finance lab kan na inschrijven in het dashboard (klik hier), maar gezien het beperkt aantal plaatsen krijgen leden van KMO Finance Square (zie verder) en genodigden voorrang op de open inschrijvingen.


Check de agenda pagina voor het overzicht of check de agenda in uw dashboard.

Events

LIDMAATSCHAP KMO FINANCE SQUARE

U wilt uw informatie en nieuwe inzichten gekneed op uw maat en onmiddellijk toepasbaar voor uw bedrijf? Klinkt het uitwisselen van ervaringen en kennis met peers jou als muziek in de oren? Wil je je netwerk uitbreiden, leren uit de praktijkervaringen van andere finance professionals en tegelijkertijd deelnemen aan exclusieve bedrijfsbezoeken, rondleidingen achter de schermen van het financieel management van een bedrijf, workshops, boeiende keynotes en informele bijeenkomsten in een bijzonder kader? Dan is KMO Finance Square zeker iets voor jou (en je teamleden)! Ontdek wat lidmaatschap allemaal inhoudt.

INDIVIDUEEL LEREN

Leren
shutterstock_2090541787.jpg
bottom of page