top of page

EFFICIENCY BOOST

Hét evenement voor het versterken van de finance functie

Bent u een finance professional die streeft naar het uitvoeren van een efficiëntere en effectievere finance functie? Dan mag u Efficiency Boost niet missen. Dit is een uniek evenement waarbij zowel content als tools en consultancy binnen de wereld van finance centraal staan, met als doel de efficiëntie van uw functie te verhogen. 

 

Tijdens Efficiency Boost stellen verschillende bedrijven hun oplossingen en expertise voor aan bezoekers die een finance functie uitoefenen. Het evenement biedt bezoekers de kans om met actuele producten en diensten aan de slag te gaan samen met toonaangevende finance professionals. Of u nu een CFO, controller, accountant, consolidator of credit manager bent, Efficiency Boost is speciaal ontworpen om uw behoeften te ondersteunen en uw kennis te vergroten.

3 CENTRALE PIJLERS

COMMUNITY EVENT

We bieden een informele sfeer en zitgedeeltes die netwerken tussen deelnemers faciliteren en het uitwisselen van ervaringen aanmoedigen.

 

Gedurende de dag zijn er twee momenten waarop u kennis kunt maken met diverse oplossingen en inzichten van verschillende bedrijven, met als doel onze bezoekers zoveel mogelijk te informeren tijdens dit evenement.

 

We brengen experts en best practices samen om deelnemers te inspireren. Bedrijven delen oplossingen voor verhoogde efficiëntie binnen uw organisatie.

 

CONTENT

Content
TImetable.001.png
Demopoits

DEMO POINTS

shutterstock_1524433004.jpg

PRAKTISCHE INFO

Datum:
19 oktober 2023

Locatie:

Waerboom
Jozef Mertensstraat 140
1702 Groot-Bijgaarden

Ontvangst:

8.30 uur 

Prijs.001.png

MET DANK AAN ONZE GOLDEN PARTNERS

Delaware-logo.svg.png
lucanet-logo-421x124.png
XSuite_Group_Logo.png

Vragen of opmerkingen?

brecht@fm.be

+32 496 39 74 67

bottom of page