top of page

Women in Finance Experience - Nocturne in KMSKA

March 12, 2024

Op 12 maart 2024 worden we ontvangen in het KMSKA. Algemeen directeur Carmen Willems zal ons ontvangen en een keynote geven over cultureel ondernemerschap. Ze zal ons inzicht geven in de rol van kunst in de zakenwereld en de waarde ervan voor professionele groei en ontwikkeling. We zullen ook de kans krijgen om te luisteren naar het inspirerende verhaal van kunstenares Helen Gorrill, die het o.a. zal hebben over haar boek "Women Can't Paint: Gender, the Glass Ceiling and Values in Contemporary Art".

 

Vervolgens worden we verwend met een exclusieve rondleiding doorheen het museum, waarbij we worden ondergedompeld in de prachtige kunstcollecties en de rijke culturele geschiedenis die het museum te bieden heeft. Deze rondleiding zal ons de mogelijkheid geven om te genieten van zowel klassieke meesterwerken als hedendaagse kunst, en om te reflecteren op de kracht en het belang van kunst in onze eigen professionele reis.

 

Om de avond op een culinaire en sociale noot af te sluiten, zullen we genieten van een heerlijk walking dinner, gevolgd door een netwerkreceptie. Dit is de perfecte gelegenheid om te connecteren met andere vrouwen die een senior level finance functie uitoefenen, waarbij we waardevolle professionele relaties kunnen opbouwen en elkaar kunnen ondersteunen in onze carrières.

Naamloos.001.png

Praktische info:

Women in Finance Club lidmaatschap: €1900
Deelname aan dit evenement: €650

Adres: Leopold de Waelplaats 1, 2000 Antwerpen

Ontvangst om 17.45 uur

Vragen? 
Maïté Holvoet| 0495172425 | maite@fm.be

MET DANK AAN ONZE PARTNER

Bakker & Partners - logo - RGB_Tekengebied 1.png
Bakker Interim Management - logo - RGB_Tekengebied 1.png
bottom of page