top of page

KMO Finance Lab: Wisemen

April 25, 2024

Wisemen, de full-service digitale partner die in 2013 begon met het toegankelijk maken van fast, sexy en easy apps voor elk bedrijf, nodigt je uit voor een exclusief KMO Finance Lab. Met meer dan 120 toegewijde experts staat Wisemen klaar om baanbrekend digitaal meesterschap wereldwijd te verspreiden. Altijd innovatief en nooit te corporate, biedt Wisemen een unieke ervaring in digitale groei.


Evenementdetails:

  • Datum: Wordt nog aangekondigd

  • Tijd: 17.00 uur

  • Locatie: Watertorenstraat 2, 3590 DiepenbeekHoogtepunten:


🎙️ Keynote door Steffen Brans (CEO): Ontdek het inspirerende groeiverhaal van Wisemen. Steffen Brans, de CEO, deelt inzichten in de successen en uitdagingen die het bedrijf heeft doorgemaakt op weg naar digitale grootheid.


🛠️ Workshop door Ben Veijfeijken (Van Havermaet) over Groeifinanciering: Ben Veijfeijken van Van Havermaet verzorgt een workshop over groeifinanciering, waarbij praktische strategieën worden behandeld om bedrijven te ondersteunen bij hun groeiplannen.


🍸 Netwerkreceptie: Sluit de avond af met een informele netwerkreceptie. Deel ervaringen, maak waardevolle connecties en laat ideeën bloeien in een ontspannen sfeer.


Dit is jouw kans om te leren van het groeiverhaal van Wisemen en tegelijkertijd waardevolle inzichten te verkrijgen over groeifinanciering. Mis deze unieke kans niet om je financiële kennis te vergroten, je netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen voor het optimaliseren van jouw KMO!

Vragen? 
Maïté Holvoet| 0495172425 | maite@fm.be

belfius.png
Logo-VGD.png
van-havermaet.png
bottom of page