top of page

Kennis van nieuwste tools cruciaal voor succesvol finance


Uit ons wetenschappelijk onderzoek naar de kenmerken van een high performance financiële functie blijkt de focus op IT een belangrijk gegeven te zijn. Het gaat daarbij enerzijds om de mate van automatisering van de financiële processen, maar ook over de capaciteit van de finance functie om de meest recente IT-toepassingen te implementeren.

In het bijzonder is de vraag of de finance functie op de hoogte is van de nieuwste toepassingen en de mogelijkheden van de verschillende tools daarbij van doorslaggevend belang.

Met de redactie van CFO Magazine hebben we een eerste poging ondernomen om zoveel mogelijk tools op te lijsten die beschikbaar zijn om de financiële functie te ondersteunen. We stellen ze in deze PDF aan u voor.

Om het overzichtelijk te maken schetsen we eerst het purchase to pay en het order to cash proces. Telkens leggen we de link naar de rol van finance tijdens of na deze processen. Per rol hebben we een overzicht van de aanbieders gemaakt. U klikt in de tekening op de volgende pagina gewoon op het vergrootglas en u komt meteen in het overzicht van de belangrijkste spelers in dat domein terecht.

Dit document willen we graag up to date houden en steeds beter maken. Aarzel niet om ons verbeteringen of nieuwe tools die in de markt komen te signaleren.

Comments


bottom of page