top of page

Terugblik: CFO Top 2023Op 23 november kwamen we samen voor de jaarlijkse CFO Top in Gent, waar duurzaamheid centraal stond. Het evenement trok CFO's en finance professionals uit zowel grote als middelgrote Belgische ondernemingen, allen geïntegreerd door de cruciale rol van finance in het bevorderen van duurzaamheid binnen organisaties.


Een indrukwekkende line-up van sprekers, waaronder Philip Joos van Tilburg University, Frank Vandenborre van Ageas, Sofie Deridder van Colruyt Group, Lies Dejaeghere van Ardo, Katelijn Bohez van Bekaert, Maud Larochette van N-Side, Karolien Vlassenroot van Camino, Kris Bloemen van Tectum, Magnus Temmerman van Steelforce, en Elena Doms als Climate Speaker, deelden waardevolle inzichten over onderwerpen als ESG, dubbele materialiteit, non-financial data, duurzaamheidsstrategie en groene financiering. Samen brachten zij een schat aan ervaring en expertise op het gebied van duurzaamheid.


De deelnemers werden actief aangemoedigd om ideeën uit te wisselen en zich te laten inspireren door de groeiende relevantie van duurzaamheid binnen finance. De passie en betrokkenheid van de aanwezige finance professionals werden versterkt door interactieve keynotes en informele bijeenkomsten, wat resulteerde in een hechte gemeenschap van leiders die zich gezamenlijk inzetten voor een duurzame toekomst.


CFO Top 2023 fungeerde als een dynamisch platform voor innovatie en gezamenlijke groei. De diverse expertise van de sprekers en de actieve betrokkenheid van deelnemers beloven een blijvende impact op de financiële benadering van duurzaamheid binnen bedrijven. We kijken vol verwachting uit naar de voortzetting van deze vruchtbare dialoog en de gezamenlijke reis naar een meer duurzame toekomst in de wereld van finance.

コメント


bottom of page