top of page

Terugblik: Women in Finance Exclusive Dinner - Cantine CopineEen avond van culinaire verfijning en inspiratie voor vrouwelijke finance professionals

Op 5 december 2023 opende restaurant Cantine Copine haar deuren om onze 'Women in Finance' Clubleden te verwelkomen voor een exclusief evenement, waar gastronomie, inspiratie en vrouwelijk leiderschap samensmolten tot een unieke ervaring. Deze avond bood een unieke gelegenheid voor senior-level finance professionals om te genieten van heerlijk eten, inspirerende verhalen te horen en waardevolle verbindingen te leggen.


Chef Karen Keygnaert leidde de avond met haar creatieve en verrassende culinaire gerechten. Haar passie voor gastronomie vertaalde zich in een onvergetelijke smaakervaring voor de aanwezigen. Tijdens het diner werd de avond verrijkt door een keynote-presentatie over vrouwelijk leiderschap, gepresenteerd door Mirella Visser. Als een voorvechter van inclusief leiderschap deelde Mirella waardevolle inzichten over de uitdagingen en kansen waarmee vrouwen in leiderschapsposities worden geconfronteerd. Haar betoog richtte zich op het belang van diversiteit en inclusie op de werkvloer en hoe dit bijdraagt aan een productieve samenleving. Mirella's woorden weefden een inspirerend verhaal over het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het overwinnen van obstakels en het bevorderen van gendergelijkheid in zowel bestuurskamers als organisaties.


'The Perfect Storm' kreeg speciale aandacht, waar Mirella haar inzichten deelde over de impact van technologische ontwikkelingen op de positie van vrouwen in de samenleving en op de arbeidsmarkt. Ze sprak over kansen en uitdagingen en benadrukte hoe vrouwen zich kunnen positioneren in een snel veranderende professionele wereld.


Deze avond zal in de herinnering blijven als een viering van smaak, inspiratie en het bevorderen van vrouwelijk leiderschap. Het heeft niet alleen de zintuigen geprikkeld maar ook de geest verrijkt, waardoor de aanwezigen geïnspireerd en gemotiveerd naar huis gingen. Een schitterend hoofdstuk in ons verhaal van empowerment en groei binnen senior level finance functies voor vrouwen.


Het succes van dit exclusieve diner was mede mogelijk gemaakt door de steun van partners 'Bakker & Partners' en 'Bakker Interim Management'. Hun toewijding aan het bevorderen van vrouwelijk leiderschap en het ondersteunen van evenementen die empowerment en groei stimuleren, heeft bijgedragen aan het succes van deze bijzondere avond. Een oprechte dank gaat uit naar deze partners voor hun betrokkenheid en support.Comments


bottom of page